Oldtimer evenementen

Tijdens een Oldtimer evenement kunnen liefhebbers genieten van de klassieke auto’s. Een groot en bekend Oldtimer evenement vindt plaats op 11 augustus, voor de zevende keer. Het gaat om het Nationaal Oldtimer Festival op het Circuit Zandvoort.

citroen_11b_04

Voor liefhebbers van Oldtimers zijn er nog veel meer gelegenheden om te kunnen genieten van de auto’s. Niet alleen ritten, maar ook shows zijn in Nederland regelmatig te vinden. Een voorbeeld hiervan is Het oude Autotron, tijdens het Pinksterweekend in 2013. Dit evenement staat geheel in het teken van de Oldtimers en omvat onder andere een onderdelen markt, foto materiaal en een verkiezingswedstrijd van de mooiste oldtimer.

Een bijzonder evenement met Oldtimers is de Make a wish rally. Tijdens deze toerrit worden kinderen van 3 tot en met 18 jaar met een levensbedreigende ziekte in het zonnetje gezet. De rally is een jaarlijks terugkerend evenement, wat plaatsvindt in België en Luxemburg. De Make a wish rally is een onderdeel van de organisatie Make a Wish, die jaarlijks 22.000 kinderwensen vervuld. Het tweedaagse auto evenement is een aanvulling op de activiteiten van deze organisatie.

 

Tags:

 
 

About the author

More posts by